پس از خوردن این میوه نخوابید

[ad_1]

اقتصاد 24- کیوی هضم کننده قوی گوشت است، اثرات اسیدی قوی کیوی بر روی معده به ویژه با معده خالی و خوابیدن بعد از خوردن غذا باعث آسیب جدی به بافت معده و خونریزی معده می شود.

کیوی خام همچنین حاوی مقادیر زیادی آنزیم به نام پاپائین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است اما برای برخی افراد می تواند حساسیت داشته باشد.

کیوی یکی از میوه های پاییزی است که برخی به دلیل خاصیت آلرژی زا بودن مصرف آن ممنوع است اما این میوه خواص مفیدی نیز دارد.

کیوی گیاهی است از گروه گیاهان گلدار دولپه ای در راسته خانسانان و دسته کیویان. این گیاه از جنوب چین سرچشمه می گیرد و میوه ملی جمهوری خلق چین است. میوه آن تخم مرغی شکل به اندازه یک تخم بزرگ (طول 8-5 سانتی متر و عرض 5/4-5/5 سانتی متر)، پوست آن قهوه ای و گوشت آن سبز کم رنگ است و بهترین و حاصلخیزترین محل رشد است. این شهر چوبر تلاش در شمال ایران است.

ارزش غذایی کیوی

یک میوه کیوی با اندازه متوسط ​​حاوی:

کالری: 42
پروتئین 0.8 گرم
چربی کل 0.4 گرم
فیبر 2.1 گرم
ویتامین C 64 میلی گرم
ویتامین A 3 میکروگرم
آهن 0.2 میلی گرم
پتاسیم 252 میلی گرم
فولات 17 میکروگرم

کیوی حاوی ویتامین E، مس، ویتامین K، کولین، منیزیم و فسفر است.

کیوی در هر اونس ویتامین C بیشتری نسبت به سایر میوه ها دارد.

شخصیت کیوی

کیوی شیرین دارای خاصیت گرم و کیوی ترش دارای خاصیت سرد است.

خواص میوه کیوی

پوست زیبا: کلاژن، سیستم نگهداری پوست، به ویتامین C به عنوان یک ماده مغذی کلیدی در بدن ما به عنوان یک آنتی اکسیدان برای جلوگیری از آسیب آفتاب، آلودگی هوا و دود، چین و چروک و بهبود کلی پوست متکی است.

خواب بهتر: طبق مطالعه ای که در مورد اثرات مصرف این میوه بر کیفیت خواب بزرگسالان مبتلا به مشکلات خواب انجام شد، مشخص شد که مصرف کیوی می تواند شروع خواب، مدت زمان و بهره وری را در بزرگسالان بهبود بخشد.

سلامت قلب: به گفته مارک هیوستون، استاد بالینی دانشکده پزشکی واندربیلت و مدیر موسسه فشار خون بالا، فیبر و پتاسیم موجود در کیوی از سلامت قلب حمایت می کند. افزایش مصرف پتاسیم همراه با کاهش مصرف سدیم تنها مهم ترین تغییر رژیم غذایی است که می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را در فرد کاهش دهد. مصرف هر روز صبح کیوی تاثیری مشابه آسپرین (کاهش انعقاد خون) برای سلامت قلب دارد اما بدون عوارضی مانند التهاب و خونریزی در دستگاه گوارش است و از رسوب پلاک در دیواره شریان ها و در نتیجه جلوگیری می کند. ، فرد را در برابر بیماری های قلبی عروقی محافظت می کند.

در یک مطالعه، مرگ و میر ناشی از بیماری عروق کرونر قلب در افرادی که 4069 میلی گرم پتاسیم در روز مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که پتاسیم کمتری مصرف می کردند (حدود 1000 میلی گرم در روز) 49 درصد کاهش یافت.
کاهش فشار خون: مقدار بالای پتاسیم موجود در کیوی می تواند به خنثی کردن اثرات سدیم در بدن کمک کند. این احتمال وجود دارد که مصرف کم پتاسیم به دلیل مصرف زیاد سدیم یک عامل خطر برای فشار خون بالا باشد.

پیشگیری از یبوست: مطالعات مختلف گزارش کرده‌اند که کیوی می‌تواند اثر ملین خفیفی داشته باشد و به‌ویژه در سالمندان مبتلا به یبوست به‌عنوان یک مکمل غذایی مورد استفاده قرار گیرد. مصرف منظم این میوه منجر به مدفوع بزرگتر، نرمتر و فراوانتر می شود.

نکات مهم در انتخاب و نگهداری کیوی

هنگام خرید میوه کیوی، آن را بین انگشتان خود قرار دهید و اگر از فشار خفیف زیر دست خود احساس نرمی کردید، از خرید آن خودداری کنید.

می توانید این میوه را چند روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

هرگز این میوه را در کنار سیب، گلابی و سیب زمینی قرار ندهید زیرا این میوه ها گازی ترشح می کنند که باعث رسیدن میوه می شود. اما در صورت نارس بودن می توان آن را در کنار میوه های ذکر شده قرار داد تا فرآیند رسیدن آن تسریع شود.

هرگز به اندازه میوه توجه نکنید و تصور نکنید که میوه بزرگتر ارزش غذایی بیشتری دارد.

کیوی طلایی پوستی نرم با رنگ برنزی دارد و قسمت گوشتی آن طلایی رنگ است.

ارزش تجاری این نوع کیوی بیشتر از انواع سبز است.

می توانید کیوی را گرد کرده و خشک کنید و به جای چیپس کیوی خشک بخورید.

هشدار در مورد مصرف کیوی

کیوی حاوی مقادیر زیادی آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپائین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است اما ممکن است برای برخی افراد حساسیت داشته باشد. به خصوص افرادی که به آناناس حساسیت دارند به این میوه حساسیت دارند. این آنزیم با پخته شدن میوه به سرعت از بین می رود.

استفاده از کیوی خام در دسرهای حاوی شیر یا هر فرآورده لبنی دیگر مناسب نیست، زیرا این آنزیم در عرض چند دقیقه شروع به حل شدن پروتئین شیر می کند و بوی بسیار بدی ایجاد می کند.


بیشتر بخوانید: چگونه خوردن هندوانه باعث “مصرف بیش از حد” می شود؟


از دست دادن میوه کیوی

کیوی خام همچنین حاوی مقادیر زیادی آنزیم به نام پاپائین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است اما برای برخی افراد می تواند حساسیت داشته باشد. به خصوص افرادی که به آناناس حساسیت دارند به این میوه حساسیت دارند.

کیوی حاوی اگزالات است. این ترکیب می تواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود. به همین دلیل مصرف این میوه در افرادی که مستعد ابتلا به سنگ کلیه و کیسه صفرا هستند باید با احتیاط مصرف شود.

کیوی یک میوه کلر زا است و به همین دلیل مصرف زیاد آن برای افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا توصیه نمی شود.

اگزالات موجود در کیوی از جذب کلسیم جلوگیری می کند. به همین دلیل بهتر است این میوه را ۲ تا ۳ ساعت قبل و بعد از مصرف لبنیات مصرف نکنید تا در جذب کلسیم اختلال ایجاد نشود.

خوردن کیوی با پوست برای افراد دارای سیستم گوارشی حساس توصیه نمی شود.

مصرف زیاد کیوی می تواند باعث مشکلات سیستم گوارشی شود.

مصرف کیوی برای کودکان زیر یک سال توصیه نمی شود و ممکن است باعث ایجاد حساسیت شود.

[ad_2]

خروج از نسخه موبایل