[ad_1]
پیازچه پلو یک غذای خوشمزه و ساده است که می تواند یک غذای متفاوت و خوش رنگ برای خانواده شما باشد. این دستور غذا یک وعده غذایی کامل و مغذی را با استفاده از مواد اولیه در دسترس تضمین می کند. بیایید با هم این غذای خوشمزه را بپزیم.
برای تهیه پیازچه برای پلو ابتدا پیازچه را بشویید و خرد کنید. برنج را با نمک خیس کرده و مرغ را از استخوان جدا کرده و با ادویه، پیاز خرد شده و سیر له شده مزه دار می کنیم و می گذاریم در یخچال بماند. سپس مرغ را در روغن تفت دهید و فلفل و پیاز را اضافه کنید. برنج را جداگانه بجوشانید سپس کف قابلمه کمی روغن بریزید و لایه های برنج و مخلوط مرغ و پیازچه را بچینید و در آخر برنج را بپزید. غذای ساده و خوش طعم، پر و رنگارنگ برای خانواده!
محتویات اصلی | اندازه ی |
برنج | 2 فنجان |
پیازچه خرد شده | 3/4 فنجان |
سینه مرغ بدون استخوان و پوست | 250 گرم |
فلفل دلمه ای خلال شده | 1 قطعه کامل |
مواد دیگر | اندازه ی |
پیاز خرد شده | 1 عدد وسط |
سیر له شده | 3 قرص |
زعفران آب پز | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه | کافی |
طرز تهیه پیازچه برای پلو
مرحله 1: پختن پیاز و برنج
ابتدا پیازها را خوب بشویید و لایه نازک پوست شیشه ای آنها را جدا کنید. سپس سر و ته پیاز را ببرید و به اندازه دلخواه برش دهید. در این مدت برنج را با کمی نمک حدود یک ساعت خیس کنید تا آماده بپزد. خیساندن برنج به طعم بهتر برنج کمک می کند و در هنگام پخت نرم تر می شود.
مرحله 2: مرغ را آماده و چاشنی کنید
سینه های مرغ بدون استخوان و بدون پوست را آماده کرده و به صورت مکعبی یا نواری برش دهید. مرغ خرد شده را در ظرفی بریزید و ادویه ها شامل نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده اضافه کنید و مقداری زعفران پخته شده را هم بزنید. این مخلوط را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ به خوبی خوش طعم شود.
مرحله 3: مرغ و سبزیجات را سرخ کنید
یک ماهیتابه بزرگ را با کمی روغن گرم کنید و مرغ مزه دار شده را با پیاز و سیر تفت دهید. وقتی رنگ مرغ شروع به تغییر کرد، فلفل های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. در آخر پیاز خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را چند دقیقه دیگر تفت دهید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله 4: پختن و آماده کردن برنج
برنج خیس شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و با آب کافی بجوشانید. بعد از اینکه برنج به جوش آمد و کف آن برداشته شد، کف را جدا کنید تا برنج شفافتر شود. سپس برنج را آبکشی کنید تا با مواد آماده شود.
مرحله 5: پلو را لایه لایه و خورش می کنیم
کف قابلمه ای که پلو را در آن می پزید کمی روغن بریزید و در صورت تمایل می توانید نان یا سیب زمینی بچینید. سپس یک لایه برنج پهن کنید و روی آن را با مقداری از مخلوط مرغ و پیاز بپوشانید. این کار را تا آخرین لایه تکرار کنید. در آخر دم پز را در قابلمه گذاشته و برنج را به مدت 45 دقیقه بخارپز کنید.
مرحله 6: پیازچه را سرو کنید
پلو بعد از دم کشیدن کامل آماده سرو است. پیازهای پلو را در ظرف دلخواه بریزید و در صورت تمایل با ماست یا سالاد شیرازی سرو کنید. این غذا با طعم دلچسب و طعمی که از ترکیب پیازچه و مرغ به دست می آید، می تواند یک غذای کامل و سیر کننده برای شما و خانواده تان باشد. نوش جان!
[ad_2]