19

طرز تهیه پای مرغ + رازهای خوشمزه‌ترین پای مرغ که باید بدانید!

[ad_1]

طرز پخت پای مرغ

سلام دوستان! امروز می خواهیم طرز تهیه پای مرغ را با هم یاد بگیریم. این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است و برای هر غذایی مناسب است. کافیست مواد لازم را تهیه کنید و مراحل را طی کنید تا یک پای مرغ کامل به دست آورید. به سراغ مواد لازم می رویم و سپس مراحل آماده سازی را با هم طی می کنیم.

برای تهیه پای مرغ ابتدا باید پای مرغ را خوب بشویید و پنجه های آن را کوتاه کنید. سپس آن ها را در آب جوش بریزید تا سیاه شوند و سپس آبکش کنید. پاهای مرغ را با آب، نمک، برگ بو، پیاز و سیر در قابلمه بریزید و به مدت 14 ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا آبگوشتی خوشمزه و مقوی به دست آید. می توانید این عصاره را صاف کرده و با آب لیمو سرو کنید. نوش جان!

مواد اولیه برای 4 نفر اندازه ی
پتی مرغ 1 بسته
برگ بو 3 عدد
هویج 1 عدد وسط
نمک 1 قاشق چایخوری
پیاز 1 قطعه بزرگ
سیر 3 قرص
رب گوجه فرنگی لازم نیست
مواد دیگر اندازه ی
فلفل تا جایی که لازم است
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
اب 4 لیوان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز پخت پای مرغ

مرحله 1: پختن پای مرغ

پای مرغ را خوب بشویید و پنجه ها را با قیچی ببرید. چندین بار بشویید تا کاملا تمیز شود. سپس پاهای مرغ را در قابلمه آب جوش بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد تا قسمت های سیاه آن بیرون بیاید. سپس ران مرغ را آبکش کنید. اگر می خواهید آبگوشت درست کنید، پوست پای مرغ را جدا نکنید.

مرحله 2: قابلمه را آماده کنید

ران های مرغ را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به اندازه ای آب اضافه کنید که روی ران مرغ را بپوشاند. نمک، برگ بو، پیاز خرد شده و سیر را اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 3: روی حرارت قرار دهید

قابلمه را روی اجاق بگذارید و درب آن را ببندید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید ران مرغ به مدت 14 ساعت خوب بپزد. هرچه بیشتر پخته شود، کلسیم و مواد معدنی بیشتری از پای مرغ خارج می شود.

مرحله 4: عصاره را بررسی کنید

بعد از 14 ساعت عصاره را بررسی کنید. می توانید برگ بو را بردارید و عصاره آن را صاف کنید. این عصاره برای تهیه سوپ عالی است و بسیار مقوی است.

مرحله 5: گوشت را جدا کنید

اگر می خواهید فوراً بخورید، برگ بو را جدا کنید و گوشت را از پای مرغ جدا کنید. استخوان ها را دور بریزید. می توانید عصاره را با ران مرغ و کمی آبلیمو سرو کنید.

مرحله 6: عصاره را سرو کنید

عصاره پای مرغ را در ظرفی ریخته و با گوشت پای مرغ و آبلیمو میل کنید. این عصاره بسیار مغذی و خوشمزه است و برای هر وعده غذایی مناسب است. امیدوارم ازش خوشتان بیاید!

محتوای محبوب از سراسر وب

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا