[ad_1]
طرز تهیه شام بروجردی بسیار ساده و آسان است و یک غذای خوشمزه و سریع برای شام یا ناهار است. در این دستور از موادی استفاده می شود که شاید در نگاه اول آشنا به نظر برسند اما با ترکیبی خاص و یکدست طعم فوق العاده ای ایجاد می کند. با هم طرز تهیه این غذای خوشمزه را با هم ببینیم.
برای تهیه شام بروجردی ابتدا پیاز و تره فرنگی را تمیز و ریز خرد کنید. سپس همه چیز را با گوشت چرخ کرده، آرد، ادویه و شنبلیله در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس در تابه ای با روغن داغ، شمیس ها را به دلخواه سرخ کنید و اجازه دهید روغن اضافی آن کشیده شود. حالا می توانید آن را با نان یا برنج و سبزیجات تازه سرو کنید و نوش جان کنید!
محتویات اصلی | اندازه ی |
گوشت چرخکرده | 150 گرم |
پیازچه | 200 گرم |
پیازچه | 100 گرم |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
شنبلیله خشک | 2 ساعت غذا خوردن |
آرد سوخاری | 1 ساعت غذا |
آرد نخودچی | 1 ساعت غذا |
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز | کافی |
طرز تهیه شام بروجردی
مرحله 1: سبزیجات را آماده کنید
ابتدا پیاز را تمیز کرده و زیر آب سرد خوب بشویید. سپس با چاقو آن ها را خرد کنید تا تکه های خیلی کوچکی داشته باشید. تره فرنگی را نیز باید تمیز کرد، سر و ته زرد را جدا کرد و با چاقو ریز خرد کرد. در صورت تمایل می توانید از گیاهان معطر دیگر استفاده کنید، اما ترکیب پیازچه و تره فرنگی نیز به تنهایی فوق العاده است.
مرحله 2: مخلوط گوشت را آماده کنید
گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید. پیاز و تره فرنگی خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد آرد سوخاری، آرد نخودچی، ادویه ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز و همچنین شنبلیله خشک را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 3: تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط کنید
حالا دو عدد تخم مرغ را به مخلوط گوشت و سبزیجات اضافه کنید. مواد را با دست یا قاشق بزرگ به خوبی مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. مواد باید قوامی شبیه مخلوط پتی داشته باشند تا بتوانید آنها را به شکل دلخواه در آورید.
مرحله 4: شام ها را سرخ کنید
یک تابه مناسب انتخاب کنید و داخل آن روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس با قاشق مقداری از محصولات را برای شام برداشته و در روغن داغ شده قرار دهید. اجازه دهید شمیس ها با حرارت ملایم سرخ شوند. وقتی یک طرف شمی ها طلایی و برشته شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم به همین ترتیب پخته شود.
مرحله 5: آماده شدن برای سرو
پس از پختن کامل شمی ها، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد از آن می توانید شام بروجردی را گرم و تازه با برنج یا نان تازه سرو کنید.
آموزش انواع شام
[ad_2]