طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی به سبک رستورانی با طعم فوق العاده لذیذ
[ad_1]
مرغ کبابی مکزیکی بسیار ساده است و مواد مورد نیاز شما احتمالا در آشپزخانه شما یافت می شود. حالا بیایید به دستور غذا برویم و ببینیم چگونه می توانیم این مرغ کبابی مکزیکی را درست کنیم.
برای تهیه مرغ کبابی مکزیکی ابتدا سینه های مرغ را به اندازه لقمه خرد کرده و بشویید. پیاز و سیر را خرد کرده و با مرغ مخلوط کنید. ادویه، فلفل، کره ذوب شده و نمک را اضافه کنید و خوب ماساژ دهید، سپس بگذارید چند ساعت در یخچال بماند. پس از مرینیت کردن، مرغ ها را از سبزیجات جدا کرده و به سیخ بکشید. می توانید روی ذغال، در تابه گریل یا در فر بپزید. در آخر مرغ سوخاری را با نان یا برنج سرو کنید و نوش جان کنید.
مواد اصلی غذا | اندازه ی |
سینه مرغ | 1 قطعه |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 6 عدد قرص |
فلفل | 1 قطعه |
زنجبیل | بالای کتری |
ادویه کاری | 1/4 قاشق چایخوری |
بذر گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
زیره | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
کره | 50 گرم |
نمک، فلفل، فلفل قرمز | کافی |
طرز تهیه مرغ کبابی مکزیکی
مرحله 1: آماده سازی مرغ
ابتدا سینه مرغ را به قطعات مناسب استخوانی یا بدون استخوان برش دهید. آن را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آن کاملا گرفته شود.
مرحله 2: پیاز و سیر را خرد کنید
پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سیر را پوست گرفته و خرد کنید.
مرحله 3: مواد را مخلوط کنید
مرغ، پیاز و سیر خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 4: ادویه جات ترشی جات و ماریناد را اضافه کنید
تمام ادویه ها، فلفل سیاه خرد شده، کره ذوب شده و نمک را به مخلوط مرغ اضافه کنید. مواد را خوب ماساژ دهید سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 5: سبزیجات را جدا کنید
پس از مرینیت شدن، پیاز، سیر و فلفل را از مرغ جدا کنید، تکه های مرغ مزه دار شده را نخ کنید.
مرحله 6: پختن سیخ
می توانید کباب مرغ را روی ذغال داغ کباب کنید یا با سیخ چوبی روی گاز کباب کنید.
مرحله 7: در فر بپزید
اگر می خواهید سیخ در فر تهیه کنید، سینی فر را کمی چرب کنید و مرغ ها را روی آن بچینید. فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت 20 دقیقه بپزید.
مرحله 8: پخت
در پایان زمان پخت، گریل را روشن کنید تا سطح مرغ ها طلایی و برشته شود. مرغ کباب را به صورت گرم با نان یا برنج تازه سرو کنید. نوش جان!
آموزش انواع مرغ کبابی
[ad_2]