19

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی به سبک رستورانی با طعم فوق العاده لذیذ

[ad_1]

طرز تهیه مرغ کبابی مکزیکی

مرغ کبابی مکزیکی بسیار ساده است و مواد مورد نیاز شما احتمالا در آشپزخانه شما یافت می شود. حالا بیایید به دستور غذا برویم و ببینیم چگونه می توانیم این مرغ کبابی مکزیکی را درست کنیم.

برای تهیه مرغ کبابی مکزیکی ابتدا سینه های مرغ را به اندازه لقمه خرد کرده و بشویید. پیاز و سیر را خرد کرده و با مرغ مخلوط کنید. ادویه، فلفل، کره ذوب شده و نمک را اضافه کنید و خوب ماساژ دهید، سپس بگذارید چند ساعت در یخچال بماند. پس از مرینیت کردن، مرغ ها را از سبزیجات جدا کرده و به سیخ بکشید. می توانید روی ذغال، در تابه گریل یا در فر بپزید. در آخر مرغ سوخاری را با نان یا برنج سرو کنید و نوش جان کنید.

مواد اصلی غذا اندازه ی
سینه مرغ 1 قطعه
پیاز 2 عدد
سیر 6 عدد قرص
فلفل 1 قطعه
زنجبیل بالای کتری
ادویه کاری 1/4 قاشق چایخوری
بذر گشنیز 1 قاشق چایخوری
زیره 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
کره 50 گرم
نمک، فلفل، فلفل قرمز کافی

طرز تهیه مرغ کبابی مکزیکی

مرحله 1: آماده سازی مرغ

ابتدا سینه مرغ را به قطعات مناسب استخوانی یا بدون استخوان برش دهید. آن را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آن کاملا گرفته شود.

مرحله 2: پیاز و سیر را خرد کنید

پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سیر را پوست گرفته و خرد کنید.

مرحله 3: مواد را مخلوط کنید

مرغ، پیاز و سیر خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله 4: ادویه جات ترشی جات و ماریناد را اضافه کنید

تمام ادویه ها، فلفل سیاه خرد شده، کره ذوب شده و نمک را به مخلوط مرغ اضافه کنید. مواد را خوب ماساژ دهید سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله 5: سبزیجات را جدا کنید

پس از مرینیت شدن، پیاز، سیر و فلفل را از مرغ جدا کنید، تکه های مرغ مزه دار شده را نخ کنید.

مرحله 6: پختن سیخ

می توانید کباب مرغ را روی ذغال داغ کباب کنید یا با سیخ چوبی روی گاز کباب کنید.

مرحله 7: در فر بپزید

اگر می خواهید سیخ در فر تهیه کنید، سینی فر را کمی چرب کنید و مرغ ها را روی آن بچینید. فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت 20 دقیقه بپزید.

مرحله 8: پخت

در پایان زمان پخت، گریل را روشن کنید تا سطح مرغ ها طلایی و برشته شود. مرغ کباب را به صورت گرم با نان یا برنج تازه سرو کنید. نوش جان!

آموزش انواع مرغ کبابی

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا