طرز تهیه بیتی کباب با خمیر یوفکا، یک شام لذید به روش ترکیه ای

[ad_1]

طرز تهیه کباب لقمه ای

اگر به دنبال یک دستور پخت خوشمزه و متفاوت هستید، طرز تهیه کباب لقمه می تواند انتخاب جالبی باشد. این غذای ترکی با خمیر و گوشت چرخ کرده درست می شود و بسیار محبوب است. در اینجا با تغییرات کوچک در مواد لازم، تجربه جدیدی را برای لذت بردن از طعم های جدید به شما پیشنهاد می کنیم.

برای تهیه کباب کوبیده ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس با گوشت چرخ کرده و جعفری و ادویه ها خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم. خمیر رشته را پهن کرده و با آب و روغن خیس کنید. گوشت را در لوله ای روی خمیر قرار دهید و آن را گرد کنید. آن را برش دهید و در سینی فر قرار دهید. بگذارید در فر با دمای 180 درجه بپزند. برای سس، کره را آب کنید، پاستا و گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. سیخ ها را بعد از پخت داخل سس قرار دهید و با ماست موسیر سرو کنید.

مواد اولیه برای 5 نفر اندازه ی
گوشت چرخکرده 400 گرم
خمیر رشته فرنگی 1 بسته
پیاز 1 قطعه
جعفری 1/2 فنجان
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، کمی زیره کافی
مواد دیگر اندازه ی
کره 50 گرم
اب 40 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
ماست موسیر کافی
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه کباب لقمه ای

مرحله 1: مواد لازم برای کباب را آماده کنید

ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، نمک و ادویه جات مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شوند و خوب به هم بچسبند.

مرحله دوم: خمیر رشته را آماده کنید

خمیر رشته را روی سطح کار پهن کنید. با قلم مو مخلوط آب و روغن را روی خمیر بمالید تا خمیر به خوبی مرطوب شده و نرم بماند.

مرحله 3: خمیر را با گوشت پر کنید

مخلوط گوشت را روی یک لبه خمیر لوله کنید. سپس خمیر را بچرخانید تا به شکل رول در بیاید.

مرحله چهارم: برش بزنید و در سینی بچینید

خمیر و رول های گوشت را با استفاده از یک چاقوی تیز به قطعات مساوی برش دهید. قطعات برش خورده را روی سینی فر از قبل چرب شده قرار دهید.

مرحله 5: پخت سیخ

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سیخ ها کاملا پخته و طلایی شوند.

مرحله ششم: تهیه سس مخصوص

کره را در تابه ذوب کنید. سپس پوره گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی پاستا از بین برود. سپس گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود.

مرحله 7: سیخ ها را به سس اضافه کنید

سیخ های پخته شده را به سس اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه داخل سس بماند تا طعم ها خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله هشتم: تزئین و سرو کنید

سیخ های آماده شده را در سینی بچینید و روی هر کدام کمی ماست موسیر بریزید. با چند شاخه جعفری تازه تزئین کنید و لذت ببرید!

[ad_2]

خروج از نسخه موبایل