19

طرز تهیه به پلو خوشمزه و مجلسی با مرغ؛ به روش سنتی درستش کن

[ad_1]

طرز تهیه برنج ساده، طرز تهیه پلو اصفهانی، طرز تهیه برنج چرخ کرده، طرز تهیه برنج بدون گوشت، برنج ساده، هویج پلو، برنج با برنج، برنج دم کرده، طرز تهیه عدس پلو

اگر به دنبال یک غذای ساده و در عین حال خوشمزه هستید، دستور پخت برنج ساده را امتحان کنید. این غذا با ترکیب برنج و میوه طعمی متفاوت و مطبوع دارد که می تواند هر غذایی را خاص کند. تهیه این برنج به مواد پیچیده زیادی نیاز ندارد و در عین حال طعم فوق العاده ای را به شما ارائه می دهد.

من آماده می کنم به برنج سادهابتدا مرغ را خرد کرده و کنار بگذارید. هویج و برنج را با هم رنده کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه با روغن تفت دهید. مرغ را اضافه کرده و با مقداری ادویه تفت دهید. سپس هویج و چغندر را به همراه دارچین و هل اضافه کنید و مقداری دیگر تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. برنج را آبکش کرده و با مواد مرغ داخل قابلمه لایه لایه بریزید. در آخر برنج را بجوشانید و با کمی زعفران و کره طعم دار کنید. برنج را با سالاد و ترشی سرو کنید و از غذای خوشمزه خود لذت ببرید.

غذا اندازه ی
برنج 3 لیوان
به 1 قطعه
سینه مرغ 1 قطعه
هویج 2 تکه متوسط، نگین های خرد شده
پیاز 2 تکه متوسط، نگین های خرد شده
کره 50 گرم
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک کافی
فلفل کافی
زیره 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه یک پلو ساده

مرحله 1: مرغ و سبزیجات را آماده کنید

ابتدا سینه های مرغ را از استخوان جدا کرده و به صورت مکعبی برش دهید. هویج و چغندر را پوست بگیرید و روی رنده درشت خرد کنید. پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. این مرحله مبنای اصلی طعم دادن به غذا خواهد بود.

مرحله 2: پخت مواد

در تابه ای مناسب کمی روغن به همراه کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. سپس مرغ خرد شده را اضافه کنید و با کمی فلفل سیاه و نمک و زردچوبه خوب تفت دهید تا مرغ ها رنگ شوند.

مرحله 3: ادویه و سبزیجات را اضافه کنید

هویج رنده شده، دارچین و هل را به تابه اضافه می کنیم و همه مواد را خوب تفت می دهیم تا عطر ادویه ها حس شود. بعد از چند دقیقه زعفران و مقداری نمک و زیره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله 4: پختن برنج

برنج را که از قبل با کمی نمک خیس کرده اید در آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه کف آن را بگیرید و سپس آبکش کنید. کف قابلمه مورد نظر را کف قابلمه قرار دهید.

مرحله 5: برنج و مواد را لایه لایه کنید

یک لایه برنج را در قابلمه و یک لایه از مخلوط مرغ را روی آن قرار دهید. این کار را تا زمانی انجام دهید که مواد شما تمام شود، مطمئن شوید که با یک لایه برنج تمام کنید.

مرحله 6: در برنج بجوشانید

پلو را به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خوب ور بیاید. می توانید برنج را با کمی آب زعفران جوشانده و کره بمالید تا خوش طعم و خوش رنگ شود.

مرحله 7: برنج را سرو کنید

پس از دم کشیدن برنج را در ظرف مورد نظر بریزید و با سالاد مزه دار و ترشی میل کنید. این غذا ترکیبی عالی از طعم های ملایم و عطر ادویه هاست که می تواند هر مهمانی را خاص کند. نوش جان!

انواع پلوهای خوشمزه

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا