[ad_1]
ایسنا/ خورمزگان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون سه مورد تایید شده تب کریمه کنگو در هرمزگان شناسایی و یک نفر در رودان فوت کرده است.
عبدالجبار زکری امروز (22 اردیبهشت) گفت: متوفی پیرمردی 70 ساله است که دیر به مرکز بهداشت مراجعه کرده و این بیماری باعث فوت وی شده است.
وی ادامه داد: تاکنون 11 مورد مشکوک به تب کنگو در استان شناسایی شده است. رودان، میناب، بندرعباس، قشم و جاسک از جمله مناطقی هستند که این بیماری در آنها مشاهده شده است.
وی بیان کرد: کنه عامل بیماری تب کریمه کنگو است و این بیماری به غیر از تب شدید به دلیل اختلالات انعقادی باعث خونریزی شدید و خونریزی بینی و در مواردی مرگ می شود.
زکری بیان کرد: افرادی که با حیوانات کار می کنند و یا به ذبح دام می پردازند باید از وسایل حفاظتی مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند، ابزار خود را پس از ذبح ضدعفونی کنند و خون را با رعایت اصول بهداشتی دفع کنند.
وی افزود: برای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام، مردم گوشت را قبل از مصرف ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند و از خرید گوشت هایی که ذبح شده و خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی به فروش می رسد خودداری کنند. همچنین جگر و سایر روده ها و احشاء دام باید پس از 48 ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتیگراد مصرف شود. مردم نباید حیواناتی را که علائم بیماری دارند ذبح یا مصرف کنند.
انتهای پیام
[ad_2]