با این میوه به جنگ آلزایمر بروید

[ad_1]

اقتصاد 24- بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC)، بیماری آلزایمر یک بیماری تحلیل برنده مغزی است که در درجه اول افراد بالای 65 سال را تحت تاثیر قرار می دهد و علت اصلی زوال عقل در سالمندان است.

این مطالعه که نتایج کامل آن از طریق وب‌سایت کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده در دسترس است، نشان می‌دهد که یک سری رژیم‌های غذایی مانند رژیم مدیترانه‌ای می‌توانند با وارد کردن مقادیر کمتر چربی اشباع شده و قندهای التهابی به بدن مؤثر باشند، در حالی که در در عین حال افزایش مصرف ویتامین ها، مواد معدنی، امگا 3 و آنتی اکسیدان های مختلف به محافظت در برابر بیماری آلزایمر کمک می کند.

از آنجایی که بیماری آلزایمر با استرس اکسیداتیو بالا همراه است، افزایش مصرف آنتی اکسیدان ها ممکن است برای بیمار مفید باشد. آنتی اکسیدان ها با آسیب رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و می توانند عوارض بیماری را کاهش دهند.

مطالعه‌ای که اخیراً در مجله آلزایمر و زوال عقل منتشر شد، نگاهی دقیق‌تر به اورولیتین A داشت.

Urolitin A دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی، همراه با سایر مزایای بالقوه برای حمایت از سلامت مغز است. محققان مدل های مختلف موش آلزایمر را با استفاده از این ترکیب به مدت 5 ماه درمان کردند تا اثرات طولانی مدت آن بر سلامت مغز را ارزیابی کنند. نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که اورولیتین A می‌تواند یادگیری و حافظه را تقویت کند، التهاب عصبی را کاهش دهد و فرآیندهای پاکسازی سلولی را در موش‌های مبتلا به آلزایمر بهبود بخشد. اگرچه یافته‌های حاصل از مطالعات حیوانی را نمی‌توان مستقیماً به انسان تعمیم داد، متخصصان معتقدند که urolithin A ممکن است یک عامل پیشگیرانه یا درمانی مؤثر برای بیماری آلزایمر در آینده باشد.

Urolitin A به عنوان یک گزینه درمانی امیدوارکننده

محققان دانشگاه کپنهاگ در دانمارک مطالعه ای را برای درک مزایای درمان طولانی مدت با urolithin A در بیماری آلزایمر انجام دادند.

آنها با استفاده از سه مدل موش آلزایمر، درمان urolithin A را با آزمایشات رفتاری، الکتروفیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و بیوانفورماتیک ترکیب کردند. پس از پنج ماه درمان با استفاده از ترکیب مذکور، آنها بهبودهایی در حافظه، تولید پروتئین، پردازش آسیب سلولی و ترمیم آسیب DNA در مغز موش های آلزایمر مشاهده کردند.

علاوه بر این، نشانگرهای مهم التهاب مغز نیز کاهش یافت و موش های تحت درمان بیشتر شبیه موش های سالم شدند.

این مطالعه نشان داد که درمان با اورولیتین A از فعالیت بیش از حد میکروگلیا، نوعی سلول ایمنی در مغز جلوگیری می کند.

محققان اضافه می کنند که اورولیتین A می تواند:

– کاهش کاتپسین Z که در آلزایمر افزایش می یابد و ممکن است هدفی برای درمان این بیماری باشد.

– کاهش سطح پروتئین بتا آمیلوئید و التهاب مرتبط با پیشرفت بیماری آلزایمر.

– ترویج میتوفاژی، که در واقع پاکسازی میتوکندری های آسیب دیده است. این فرآیند در بیماری آلزایمر کاهش یافته و مختل می شود.

اثرات urolithin A بر میتوفاژی ممکن است شبیه به اثرات مکمل نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید (NAD) باشد. با این حال، هیچ مدرک علمی قوی برای تایید این موضوع وجود ندارد.

چگونه اورولیتین A از سلامت مغز حمایت می کند؟

دکتر توماس ام. هالند، استادیار موسسه پیری سالم، دانشگاه راش، ایالات متحده، که در این مطالعه شرکت نداشت، توضیح می دهد:

در مطالعه حاضر، درمان با اورولیتین A اثرات مثبتی بر چندین جنبه از سلامت مغز داشت، مانند بهبود عملکرد حافظه، کاهش تجمع پروتئین‌های مضر، کاهش التهاب مغز، افزایش حذف مواد زائد سلولی و جلوگیری از آسیب به DNA در نواحی کلیدی مغز به طور کلی، نتایج نشان می دهد که اورولیتین A ممکن است به عنوان یک عامل ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی برای کمک به پاکسازی آمیلوئید بتا و جلوگیری از رسوب پاتولوژیک آن عمل کند. این ترکیب همچنین به تنظیم انرژی سلولی و مرگ سلولی کمک می کند.


بیشتر بخوانید: این میوه ها شما را باهوش تر می کنند


به عبارت دیگر، اورولیتین A ممکن است مکانیسم های عمل متعددی داشته باشد که از طریق آنها به حفظ و ارتقای سلامت مغز کمک می کند.

این ترکیب احتمالاً با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، افزایش پاکسازی پروتئین‌های مضر و میتوکندری آسیب‌دیده، مغز را از زوال شناختی محافظت می‌کند.

بهترین منابع غذایی اورولیتین A

با وجود این مزایا، تحقیقات بیشتری برای تعیین بهترین دوز و همچنین خطرات بالقوه استفاده طولانی مدت از مکمل های urolithin A مورد نیاز است.

به همین دلیل کمک به افزایش تولید ترکیب مورد نظر در بدن از طریق رژیم غذایی مناسب، رویکردی طبیعی و ایمن تلقی می شود.

هالند توضیح داد که Urolitin A یک ترکیب طبیعی است که توسط باکتری های روده تولید می شود. برای شروع چنین فرآیندی، باکتری ها باید در معرض پلی فنل های خاصی مانند الاژیتانین ها و اسید الاژیک قرار گیرند که در بسیاری از میوه ها و آجیل ها وجود دارد.

برخی از بهترین منابع غذایی این پلی فنل ها عبارتند از:

– راوی

– توت فرنگی

– تمشک

– گردو

لازم به ذکر است که دانه و پوست انار سرشار از ترکیبات پلی فنلی است که می تواند به اورولیتین A تبدیل شود.

منبع: عصر ایران است

[ad_2]

خروج از نسخه موبایل